Rodrygo brutalno ismijao Drakea: Razmislit će idući put da li da igra tiket protiv Reala

Znao je odgovoriti

Rodrygo brutalno ismijao Drakea: Razmislit će idući put da li da igra tiket protiv Reala

Eldar Ganibegović

Real Madrid je u jučerašnjem El Clasicu s 3:1 savladao Barcelonu.

Kraljevski klub je na poluvremenu imao prednost od 2:0 pogocima Benzeme i Valverdea, da bi nadu gostima da mogu makar do boda u 83. minuti vratio Torres.

Ipak, dvije minute nakon toga ulazi Rodrygo i u prvoj minuti sudijske nadoknade postiže gol iz penala za konačnih 3:1.

Prije ove utakmice u svjetskim medijima pojavio se tiket Drakea, poznatog kanadskog repera, koji je na pobjede Arsenala i Barcelone uložio 800.000 dolara.

Nakon utakmice se strijelac trećeg gola za Real, Rodrygo, odlučio nasmijati na taj tiket i propisno je ismijao Drakea.

Rodrygo je na Instagramu objavio sliku uz naslov pjesme koju Kanađanin pjeva, "God's plan".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavijevi puleni jučer su igrali u dresovima s logom sove koji predstavlja brend popularnog Drakea. Na ovaj su način Barcelona i Spotify proslavili uspjeh umjetnika koji je prvi u historiji premašio 50 milijardi pregleda na ovom muzičkom streaming servisu.

Drake je uplatom tiketa od 800.000 dolara više sebi platio reklamu, je se našao tako u centru pažnje svih svjetskih medija, pa ga vjerovatno nije mnogo ni briga što je Barcelona poražena, ali je tim tiketom sebi ostavio mogućnost i da profitira.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Ali kakav glupan mora neko biti da se kladi na ovu brucelonu protiv Reala? To je isto kao kada bi se neko kladio na ono njesto iz vrapcica, ili na bivse FK Sarajevo, sadasnji MOZZART FC protiv Zrinjskog
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi