Ovo je već bizarno: Osvanula slika Drakea sa De Bruyneom, a to znači samo jedno

Da čovjek ne povjeruje

Ovo je već bizarno: Osvanula slika Drakea sa De Bruyneom, a to znači samo jedno

S. Grebović

Koliko je Ramsey opasan po poznate ličnosti kada postigne gol, tako je i Drake ubitačan po timove u čijim se dresovima slika.

Kanadski reper postao je prava noćna mora za klubove poput Arsenala, PSG-a, Borussije Dortmund, ali i za UFC borca Khabiba Nurmagomedova.

Pošteđena nije ostala ni teniserka Serena Williams koja je otišla na Drakeov koncert i u prvom narednom meču bila poražena.

Nova žrtva je Manchester City, koji je sinoć i više nego nesretno ispao od Tottenhama poništenim golom u 90 minuti, a za sve je opet kriv-Drake. Naime, na internetu je osvanula fotografija repera sa veznim igračem Cityja Kevinom De Bruyneom.

Slika je nastala prije par godina, ali su zlobnici fotografiju predstavili kao novopečenu.

Da li je to prokletstvo ili slučajnost procjenite sami:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

So it continues...

Objavu dijeli ODDSbible (@oddsbible)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi