Drama u Derventi: Uprava ide, igrači mole da ostanu

Ko će voditi Tekstilac?

Drama u Derventi: Uprava ide, igrači mole da ostanu

Upravni odbor FK Tekstilac nakon niza loših rezultata podnio je neopozivu ostavku.

Tekstilac je pod vodstvom dojučerašnje uprave u prethodnih šest godina u organizacionom i takmičarskom smislu bilježio samo pozitivne rezultate i uspjehe, pa stoga i ne čudi što vijest o ostavkama nije najbolje dočekana u Derventi. 

Nakon svega saopštenjem su se oglasili i igrači ovog kluba, koji pružaju podršku i žele da ljudi koji su vodili Tekstilac u prethodnim godinama i dalje budu na čelu.

“U ime svih fudbalera FK Tekstilac ovim putem vam šaljem molbu, ukoliko ste u mogućnosti da izdvojite vremena za jedan kolektivni sastanak Vas iz Uprave i nas fudbalera, kada vam bude vremenski termin najviše odgovarao, vi odredite termin, a mi ćemo se organizovati da prisustvujemo. Želimo da i dalje ostanete u klubu i da vam pružimo podršku za sve što ste napravili za nas, uživo ćemo vam reći opširnije”, navodi se u saopštenju koje potpisuju fudbaleri Tekstilca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tekstilac se inače nakon 16 odigranih kola u 1. ligi Republike Srpske nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi