Tekstilac nakon loših rezultata ostao bez uprave

Prvoligaš iz Republike Srpske

Tekstilac nakon loših rezultata ostao bez uprave

Uprava FK Tekstilac na čelu sa predsjednikom Skupštine podnijela je neopozivu ostavku na sve funkcije u ovom klubu.

Od jula 2012. godine, kada je aktuelna uprava preuzela da upravlja i vodi klub, pa do danas, klub je u organizacionom i takmičarskom smislu bilježio samo pozitivne rezultate i uspjehe.

Izgradnja infrastrukture i sticanje prvoligaškog statusa najvažniji su pokazatelji rada i organizovanog djelovanja u proteklih šest godina. Ipak, poslije nešto slabijih rezultata u zadnjoj polusezoni dosadašnje rukovodstvo je odlučilo se povući i prepustiti klub ljudima koji bi sa lokalnom upravom i novom energijom vratili 'Krojačima' sportske uspjehe.

"Zahvaljujemo se vjernim navijačima i simpatizerima kluba, kao i svim pravnim i fizičkim licima koji su u prethodnih šest godina nesebično pomagali i bodrili klub", stoji u saopštenju. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tekstilac se inače nakon 16 odigranih kola u 1. ligi Republike Srpske nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti