Draxler u paketu "dva za jedan" stiže u Seriju A

Zvučna razmjena u najavi

Draxler u paketu "dva za jedan" stiže u Seriju A

Admin Čaušević

Julian Draxler bi nakon tri i pol godine mogao napustiti PSG i svoju karijeru nastaviti u Seriji A. 

Posljednje informacije iz Francuske govore da PSG u svoji redovima želi zadržati Maura Icardija zbog čega su u Milano spremni u paketu poslati dvojicu igrača.

Pariški Sveci nemaju namjeru platiti 70 miliona eura koliko iznosti otkup argentinskog napadača zbog čega rade na ponudi koja će zadovoljiti ukuse Nerazzurra.

Leonardo je Interu spreman ponuditi Draxlera koji s obzirom na žestoku konkurenciju u ofanzivnom dijelu tima uopšte ne igra zapaženu rolu te uglavnom priliku dobija s klupe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovoj sezoni Nijemac je upisao 19 nastupa i još uvijek nije postigao gol. U januaru 2017. godine Wolfsburgu plaćen je 36 miliona eura, ali dojam je da nikako nije "zasijao" na Parku prinčeva.

Osim Draxlera PSG u razmjenu planira uključiti i Leandra Paredesa. Još jednu skupu investiciju koja se nije proslavila u Parizu. Argentinac je prije godinu i pol Zenicu plaćen čak 40 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Ako su ovi u Interu imalo pametni, odradit će ovu razmjenu.. i Draxler i Paredes su top igrači...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi