Dok se čekaju sastavi s Koševa, nove nevolje za Vasoskog: Nakon Pidre otpao još jedan bitan igrač

Sarajevo oslabljeno u derbiju

Dok se čekaju sastavi s Koševa, nove nevolje za Vasoskog: Nakon Pidre otpao još jedan bitan igrač

E. Škorić

Sarajevo od 20 sati igra derbi protiv Željezničara u okviru 30. kola Premijer lige BiH.

Ovaj derbi je manje - više bez rezultatskog imperativa zbog stanja na tabeli, ali niko i nikada ne želi izgubiti utakmicu protiv gradskog i najvećeg rivala.

Nije potreban dodatni motiv u ovakvim utakmicama, igrači oba tima žele pobjedu, a vidjet ćemo ko će na kraju imati više razloga za zadovoljstvo.

Dok čekamo zvanične sastave za vječiti derbi, stiže još jedna loša vijest za trenera Aleksandra Vasoskog i navijače Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, nakon Selmira Pidre, Vasoski je ostao bez još jednog važnog igrača. Pidro ima želučane probleme, dok je Bagarić otpao zbog povrede koljena.

Dodajmo da je glavni arbitar meča je Amdir Musić iz Sarajeva, pomoćnici su Amir Kadić, Emir Zahiragić, a četvrti sudija je Irfan Peljto. I pomenuta trojica sudija su također iz Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opetprvak46
Pa to je pojačanje.
5 1
Husrefbeg22
Catakovic je bolji od njega.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi