16

Komentari (16)

user1659354598
Hoce li sutra biti izmisljanja formacija Murinjo
enko
Basicu jesi isprobao te psihologe na sebi.
user1659354598
Zasto brisete clanak ako se nesta komentarise protiv Basica,jeli vas to kupio za 100 km jadni novinarcici
user1659354598
Vidi kitara sto su se nakotili
Drakula
Jounouss Diata i Boubacar Dialiba:Od gladi nismo mogli ni trenirati ni igrati za želju. Ujak iz francuske slao mi je novac da preživim.
Mostarac94
Sta ovaj nije onaj poznati vulkanizer sto dusi gume pardon lopte
limvotemirvah
Ne moze vama psihijatar pomoci kone, a ne psiholog. Kokuzu nema spasa. Mislim, ima - pare! Ali za vas je to samo nedosanjani san. Koliko god vas mrzio, malo mi vas je i zao. Javicu Mirvicu da gurne vasim igracima po 200KM u padze, nek im se nadje da se ne moraju u pekarama hraniti.
Mostarac94
Bolje da gurne vasim igracima da mogu potrcat i nakon 60 min, kakva je ono kondicija shampioni
limvotemirvah
Polako, Mostarac. I takvi jucer dobismo nasu filijalu.
Mostarac94
ako ćemo realno niste ni dobili već vam je poklonjeno od strane Prsesa, ne bi ga vi zabili do 2050 al hidžetske, jos da vas petrović nije standardno pripazio druge bi se pjesme pjevale, već onaj šta bi sa onim 3:0 minumum i tom pričom?? gdje je taj šampion što melje sve pred sobom, ja ga vidio samo prvih 15 min i to ko muhe bez glave kruže a ništa
limvotemirvah
Daj ba Mostarac, pa jasta ste nego filijala, Guli namjerno nece da doda loptu u sansi. Zna on ko ga placa. Necemo se lagat. Vama respect i svaka cast, ponasali ste se kulturno na tribinama, cak mislim da su neki od vas aplaudirali na nas go, da ne kazem slavili ga. Sampion sto melje je tu, malo stekaju neke stvari, ali i dok stekaju nasu filijalu rjesavamo sa nekih 30% snage, kao sto si sinoc vidio.
Mostarac94
Legendo Guli nije ni igrao hahahahahah ko sve danas prati fudbal
user1676202336
Postavi Mulalica na gol i nema brige,zijanilismo sigurno.
PoliziaMerda1981
Štrumfovi pošto su vam sir i kajmak?
limvotemirvah
Oni ti vise prodaju carape i slican asortiman hahahah ;) Moj Polizia, vidis ti s kim mi dijelimo grad? Pa ovi ljudi su komedija. Eto, ono psihologa dovodi. Hodza bi im vise pomogao. Btw hvala sto ste jucer pod rucnom odigrali, necemo vam to zaboraviti.
Drakula
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.