Dražić: U ovoj situaciji i bod je pozitivan rezultat

Trener Olimpica za SportSport.ba

Dražić: U ovoj situaciji i bod je pozitivan rezultat

Samir Mlaćo

Poraz od Krupe (0:3) dodatno je umanjio šanse Olimpica u borbi za opstanak, ali u ovom timu se ne žele predati.

U subotu im slijedi susret 17. kola protiv Mladosti koja je u prošlom kolu poražena od Sarajeva (3:4). Iako i nema puno razloga za optimizam, šef stručnog štaba Olimpica Darko Dražić u razgovoru za SportSport.ba djelovao je ambiciozno.

"U ovoj utakmici će doći do promjena u ekipi, ne samo zbog izostanaka. Ovo je druga vrsta utakmice na neki način i pripreme su odrađene, te sutra imamo još jedan trening. Puno jasnija mi je slika nakon nedjelje i kroz treninge sam probao neke druge igrače. Vidjet ćemo kako će to biti, ali vjerujem da će biti puno bolje u odnosu na nedjelju", kazao je Dražić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako bez kapitena Regoje i mladog reprezentativca Kobiljara, u Olimpicu ne putuju sa bijelom zastavom.

"Mi idemo u Kakanj pokušati napraviti pozitivan rezultat, ali s obzirom na cijelu situaciju pozitivan rezultat je i jedan bod. Nedostajat će nam Regoje i Kobiljar, dok ćemo situaciju sa Karićem znati nakon sutrašnjeg treninga. On će sam da odluči da li može ili ne. Ne želim rizik i da dođe do veće štete", dodao je trener Olimpica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi