Olimpic na Mladost bez Regoje i Kobiljara

Vukovi oslabljeni u subotu

Olimpic na Mladost bez Regoje i Kobiljara

S. Mlaćo

Nogometaše Olimpica nakon poraza od Krupe (0:3), u subotu očekuje još jedan veoma težak ispit.

 U okviru 17. kola BH Telecom Premijer lige popularni Vukove sa Otoke u goste će Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a sve osim poraza sigurno bi bio veliki uspjeh za ovaj tim.

Olimpic je u veoma teškoj situaciji, ne tako davno igrači su odbili i trenirati, ali je bar nakratko nezadovoljstvo nestalo. Posao u subotu protiv uvijek neugodne Mladosti otežat će im neigranje kapitena Bojana Regoje i mladog reprezentativca naše zemlje Rijada Kobiljara. Regoje je protiv Krupe skrivio jedanesterac i zaradio crveni karton, dok je Kobiljaru žuti karton bio treći ove sezone.

Zbog povrede koljena upitan je i nastup Mahira Karića koji nije odradio treninge u srijedu i četvrtak, a njegova situacija biti će jasnija sutra kada je planiran još jedan redovni trening, posljednji pred subotnji duel. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Mladosti DK. i Olimpica igra se u subotu sa početkom u 13 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti