Dream Team koji ne košta apsolutno ništa

Predvođen Torresom i Balotellijem

Dream Team koji ne košta apsolutno ništa

E. Škorić

Bliži se i zvanično kraj nogometne sezone, barem klupske, a postoji jedan ozbiljan tim igrača koji će postati slobodni.

Dobro, kada kažemo slobodni mislimo na to kako će im isteći ugovori s trenutnim klubovima, ali svi oni uglavnom već imaju razrađen plan i znaju gdje će igrati u novoj sezoni.

Ali ako bismo birali najboljih 11 igrača koji ostaju na kraju sezone bez ugovora, pošto su odbili da produže saradnju s trenutnim poslodavcima, onda dobijemo ekipu koja bi bila strah i trepet i za one najveće u Evropi.

Ne vjerujete? Zamislite sljedeći tim:

Lukas Hradecky (Frankfurt) - Luke Shaw (Manchester United), Stefan de Vrij (Lazio), Giorgio Chiellini (Juventus), Achraf Hakimi (Real Madrid) - Bernard (Šahtar), Emre Can (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal), Max Meyer (Schalke) - Fernando Torres (Atletico) i Mario Balotelli (Nica).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Još nije poznato gdje će ovi igrači nastaviti karijere, ali izvjesno je da će De Vrij u Inter, Can u Juventus, Chiellini možda i ostane u Torinu, Torres se navodno seli izvan Evrope, Wilshere se povezivao s Milanom, Balotelliju se navodno sprema povratak u Seriju A.

Top Komentari

Bego
Dali valjaju,bili bi jos pod ugovorima :D
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije