Torres: Atletico uvijek stavljam ispred sebe

Španac drugi put napušta klub

Torres: Atletico uvijek stavljam ispred sebe

Španski napadač Fernando Torres kaže da Atletico Madrid uvijek stavlja ispred sebe i da je to jedan od razloga zašto ponovo napušta klub.

Podsjetimo, Torres (34) odlazi iz Atletica po drugi put, a ovog puta je vjerovatno svjestan da više ne može mnogo doprinjeti boljim rezultatima, pa se očekuje da on ode u MLS ligu na ljeto.

"Uvijek ću staviti Atletico ispred sebe, oni su meni najvažniji. Moj san je uvijek bio da igram ovdje, kao klinac i to sam uspio. Ovo je drugi put da napuštam klub i oba puta je to bilo zbog koristi kluba, a uradio bih to i treći, pa i četvrti put. Ovaj klub meni znači sve i uvijek će mi biti u srcu", rekao je Torres.

Podsjetimo, on se u Atletico vratio u januaru 2015. godine kada je došao iz Milana na posudbu, a kasnije su Jorgandžije otkupile njegov ugovor. Ove sezone je odigrao ukupno 40 utakmica u svim takmičenjima i postigao je osam golova uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi