Dres Atletico Madrida za novu sezonu oduševio fudbalsku javnost

Odlično izgleda

Dres Atletico Madrida za novu sezonu oduševio fudbalsku javnost

E. Čaušević

Klubovi u Španiji se punom parom spremaju za nastavak sezone koji je planiran za 12. juni.

Sezona u La Ligi prekinuta je prije dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, ali bi trebala biti konačno nastavljena. Od prošle sedmice klubovi su počeli trenirati i uskoro će dobiti dozvolu da treninge rade u grupama.

No, pored toga klubovi se spremaju i za narednu sezonu. Dresovi za novu sezonu već se pojavljuju u javnosti, a ovaj put u centru pažnje našao se novi dres Atletico Madrida.

Nike je za Atletico spremio nešto novo za narednu sezonu, te je dizajn dres oduševio navijače kluba s Wanda Metropolitana. Footy Headlines je došao do fotografija novog dresa, te oni zaista rijetko pogriješe u najavama novi dresova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

This will be the Atlético de Madrid shirt for the 20/21 season

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi