Dres Juventusa za narednu sezonu izgleda magično
(Foto: EPA)

'Isplivala' fotografija

Dres Juventusa za narednu sezonu izgleda magično

Midhat Šljivak

Iako ni aktuelna sezona nije ni blizu kraja ekipe već ozbiljno rade na prezentaciji dresova za narednu.

Tako iz dana u dan dobijamo izgled dresova mnogih evropskih timova za narednu sezonu, a danas je otkriven izgled i novog dresa Juventusa.

A on izgleda zaista fantastično. Adidas je vratio prepoznatljive crno-bijele linije na dres Stare dame, a pored njih na dresu se nalazi i zlatna boja kojom će biti obilježen proizvođač i grb kluba.

Također, šorc je bijelo-zlatne boje, baš kao i čarape, a sasvim sigurno da će se povratak na staro itekako dopasti navijačima Bianconera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaista spektakularan izgled...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

madr1dist4
Juventusov dres nikako ne moze bit lijep, jer izgleda isto zatvorsko odijelo. Ruzan kao i svaki Juventusov dres
1 4
Edin Merlin
BETON !!!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije