Dresovi Juventusa za novu sezonu ostavili bez teksta navijače Stare dame

Izgledaju odlično

Dresovi Juventusa za novu sezonu ostavili bez teksta navijače Stare dame

E. Čaušević

Iako je trenutna sezone u punom jeku klubovi se već lagano pripremaju i za narednu.

Naravno to se najviše odnosi na dresove u kojima će klubovi nastupati u narednoj sezoni, a među prvima koji su "procurili" u javnost su dresovi Juventusa.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Stare dame koje će igrači ovog kluba najvjerovatnije nositi naredne sezone.

Navijače Juventusa posebno je oduševio dres domaće garniture koji je u tradicionalnim bojama i izgleda zaista odlično. Također, gostujući dres je odličnog dizajna dok dres rezervne garniture nije toliko oduševio navijače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Lijepo izgledaju, ali zar nije malo prerano za ovo. Još malo pa će objavljivati dresove za 2030 u kako je krenulo.
8 0
sslazio
Zadnji bi bio dobar za BiH reprezentaciju. A dresovi su top, nema sta.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti