Igrač Chelseja javno likuje zbog Lampardovog otkaza

Očigledno da mu je laknulo

Igrač Chelseja javno likuje zbog Lampardovog otkaza

S. Grebović

Posuđeni fudbaler Chelseja u turskoj Kasimpaši, Danny Drinwater, obradovao se nakon što je postalo zvanično da su Plavci uručili otkaz svom sada već bivšem menadžeru Frenku Lampardu.

Uprkos tome što njegovi problemi na Stamford Bridgeu datiraju daleko ranije od dolaska Lamparda, osvajaču Premijer lige sa Leicesterom kao da je laknulo nakon ovog poteza Romana Abramovicha.

Odmah po saznanju da će mladi engleski stručnjak postati bivši objavio je Instastory na kojem se raduje u dresu Lisica.

Drinkwater je odmah po dolasku Lamparda proslijeđen na pozajmicu u Burnley, a pola godine kasnije je zaigrao i za Aston Villu.

Pred početak sezone vratio se u Chelsea, ali je njegov broj uzeo novajlija Thijago Silva, a on je proslijeđen turskoj Kasimpaši.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi