Drinkwater udario 16-godišnjaka, a sada se pojavila fotografija koja je sve zgrozila

Pogibeljan start igrača Tottenhama

Drinkwater udario 16-godišnjaka, a sada se pojavila fotografija koja je sve zgrozila

E. Čaušević

Danny Drinkwater našao se na udaru javnosti nakon utakmice rezervnih timova Chelseaja i Tottenhama.

Drinkwater već neko vrijeme ne igra za prvi tim Chelseaja, a sada većinom minutažu bilježi u rezervnoj ekipi.

Iskusni veznjak našao se u centru skandala meča Chelseaja i Tottenhama kada je udario 16-godišnjek Alfieja Devinea, te je dobio direktan crveni karton. Devine je faulirao Drinkwatera, a on se ekspresno pridigao i nasrnuo je na mladog igrača Tottenhama.

Tada je nastao haos na terenu, ali je sudija nekako uspio da smiri strasti. Nakon svega pokazao je Drinkwateru direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, sada se pojavila i nova fotografija klizećeg starta igrača Tottenhama koji je bio zaista poguban. On je s dvije noge uletio Drinkwateru, te su mnogi poručili da im je jasno zašto se iskusni veznjak tako naljutio jer ga je Devine mogao ozbiljno povrijediti.

Image

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Ne volim Drinkwatera ali ovdje je bio upravu
8 2
zvjezdan10
Gledaj malog mamlaza kako ulijeće s 2 đona, trebo mu je uši svezat na mašnu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi