Drinkwater udario 16-godišnjeg igrača Tottenhama, a onda je nastao haos na terenu

Dotakao dno svoje karijere

Drinkwater udario 16-godišnjeg igrača Tottenhama, a onda je nastao haos na terenu

E. Čaušević

Danny Drinkwater je bio dio sjajne generacije Leicestera koja je prije četiri godine senzacionalno stigla do titule prvaka Engleske.

Nakon toga ovaj veznjak odlučio je da napusti Leicester i karijeru nastavi u Chelseaju, ali to nije bio baš najbolji potez. Drinkwater se nije naigrao na Stamford Bridgeu i jednostavno je nestao sa scene.

Već dvije godine nije odigrao ni minute u prvom timu Plavaca, a vrijeme provodi većinom igrajući za rezervni tim Chelseaja.

Međutim, ni tu mu ne ide baš najbolje jer se našao u centru skandala kojeg je i sam počeo. Naime, na meču U23 ekipa Chelseaja i Tottenhama koja se igrala sinoć Drinkwater je počeo tuču na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, 16-godišnji igrač Tottenhama, Alfie Devine, je nezgodno faulirao Drinkwatera, a to se iskusnom veznjaku nije svidjelo i odlučio je da udari Devinea. Nakon toga nastala je opšta tuča na terenu, te je sudija uz dosta muke uspio da smiri strasti i Drinkwateru pokaže direktan crveni karton.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Nezgodno??? Ovaj faul ovog sa 16 godina je za zatvora! Dobro reakcija Dannya!
6 2
kukuruz
Daješ i dobiješ
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi