Drinkwater: Moja porodica navija za United

Želi pobjedu

Drinkwater: Moja porodica navija za United

Edmir Škorić

Danny Drinkwater, veznjak Chelseaja, želi da pobijedi Manchester United iako je većina njegove porodice na strani Crvenih vragova.

Drinwkater se nada da će dobiti šansu protiv Uniteda u derbiju koji se igra u nedjelju. Rođen je u Manchesteru i do 2012. godine je bio na listi igrač Uniteda, ali nije zaigrao za prvi tim.

"Većina moje porodice navija za Manchester United, no to ne mijenja moj odnos prema ovom meču. Kad god igram protiv Uniteda, želim ga pobijediti", rekao je Drinkwater.

Zbog povreda Drinkwater nije igrao na početku sezone, ali sada je spreman i nada se da će dobiti šansu, mada je konkurencija u redovima Plavih zaista žestoka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bez obzira hoću li igrati u nedjelju ili ne, priželjkujem dobar rezultat za nas", istakao je bivši igrač Leicestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi