Drinkwater ne odustaje od trke za titulu

Vezista Chelseaja

Drinkwater ne odustaje od trke za titulu

Vezni fudbaler Chelseaja Danny Drinkwater ne odustaje od trke za šampionsku titulu. 

Nakon što su Plavci danas pobijedili Stoke City sa 5:0 na domaćem terenu, a Drinkwater postigao jedan gol, vezni fudbaler je, između ostalog rekao da titula nije odlučena dok ne bude odlučena.

"Igramo dobro. Što više pobjeda zarednom ostvarimo, to je bolje za nas. Kontrolisali smo utakmicu dobro. Imali smo dobar početak meča. Možemo ovo samopouzdanje prenijeti na utakmicu protiv Arsenala, ali to je potpuno drugačiji meč. Utrka za titulu nije gotova dok ne bude gotova. Dakle, moramo nastaviti pobjeđivati. Sretan sam zbog mog gola, lijep je to osjećaj", poručio je Drinkwater.

Podsjetimo, ekipa Chelseaja se trenutno nalazi na 2. poziciji u Premiershipu sa 13 bodova manje i utakmicom više od Manchester Cityja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi