Ludnica na Otoku: Chelsea sprema veliki transfer u januaru

U januaru će biti zanimljivo

Ludnica na Otoku: Chelsea sprema veliki transfer u januaru

E. Škorić

Chelsea će u januarskom prelaznom roku pokušati da se pojača novim igračima.

Prema današnjim izvještajima engleskih medija, Chelsea ima nekoliko želja, a prioritet je Ross Barkley.

U Evertonu računaju na Barkleyja iako mu je ostalo još šest mjeseci ugovora i menadžer Karamela Sam Allardyce ima u planu 24-godišnjaka, ali Chelseajeva ponuda bi mogla da poremeti njegove planove.

Antonio Conte želi da ojača tim pred drugi dio sezone i od uprave je zatražio da kupe Barkleyja, koji igra u veznom redu. Barkley je odigrao za Everton preko 150 utakmica i sada je čini se došlo vrijeme za promjene.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Chelseaja, interes za engleskog reprezentativca pokazao je i Tottenham, no navodi se da bi Mauricio Pochettino ipak više volio Barkleyja dovesti na ljeto kada bude slobodan nego u januaru.

Chelsea će krenuti po Barkleyja, ubrzo će poslati "neodoljivu ponudu", mada se Everton odlučio na veliki projekat i nastojat će da zaustavi svog veznjaka na putu prema Londonu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi