Hazardov otac nije govorio istinu?

Chelsea ga demantovao

Hazardov otac nije govorio istinu?

E. Čaušević, foto: EPA

Navijači Chelseaja jučer su bili uznemireni kada je otac Edena Hazarda izjavio da je njegov sin odbio novi ugovor i da će gotovo sigurno uskoro napustiti londonski klub.

Poznato je da je Hazard već neko vrijeme na meti Real Madrida i da mu je želja da jednog dana zaigra u dresu kraljevskog kluba. Belgijanac s Chelsejem ima ugovor do ljeta 2020. godine, ali na Stamford Bridgeu žele produžiti ovu saradnju i povećati otkupnu klauzulu.

Sve to pokvario je njegov otac Thierry koji je jučer izjavio da je Eden odbio novi ugovor, no čini se da to i nije baš tačno. Iz Chelseaja su poručili da to nije moguće jer zvanična ponuda za produženje saradnje još uvijek nije ponuđena Belgijancu.

Engleski mediji prenose da je Chelsea spremio novi plan kako bi uvjerio Hazarda da potpiše novi ugovor. Plavci će na početko 2018. godine ponuditi bogat ugovor Hazardu koji bi postao jedan od najplaćenijih igrača svijeta, ali uz znatno veću otkupnu klauzulu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Stamford Bridegu vjeruju da će Hazard još neko vrijeme ostati u ovom klubu, ali žele se dodatno osigurati od klubova koji iz sjene posmatraju ovu situaciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi