Drljević: Protiv Zvijezde smo pokazali da se možemo suprostaviti i najboljima

Prvotimac Igmana

Drljević: Protiv Zvijezde smo pokazali da se možemo suprostaviti i najboljima

S. Mlaćo

Nakon veoma važne pobjede u prošlom kolu nad Jedinstvom (2:1), nogometaši Igmana iz Konjica u nedjelju u goste će Olimpiku. 

U Igmanu vlada dobra atmosferu u ekipi i svi vjeruju da mogu se iz Sarajeva vratiti s osmijehom na licu. Pred ovaj meč govorio je vezista Amer Drljević, koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 16 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.

"Nakon važne pobjede protiv Jedinstva, u prošlom kolu, čeka nas još jedno teško gostovanje ekipi koja se bori za ulazak u Premijer ligu BiH. U Gradačcu smo pokazali da se možemo suprostaviti i najboljima. Nadam se da smo izvukli pouke iz utakmice protiv Zvijezde i da nam se slične greške neće ponoviti. Idemo na Otoku da pokažemo svima koliko vrijedimo i da ostvarimo pozitivan rezultat. Želimo što prije osigurati mirnu završnicu prvenstva, tako da je svaka utakmica veoma bitna. Ako ponovimo ono što smo prikazali u prve dvije utakmice mislim da ćemo se vratiti u Konjic neporaženi", kazao je Drljević koji je i sam nosio dres tima sa Otoke.

Meč između Olimpika i Igmana igra se u nedjelju na stadionu Otoka sa početkom u 15:30 sati.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi