Drogba nakon deset godina ispunio obećanje koje je dao Mbappeu: "Tek kasnije sam saznao..."

Fotografija za pamćenje

Drogba nakon deset godina ispunio obećanje koje je dao Mbappeu: "Tek kasnije sam saznao..."

E. Čaušević

U Parizu je sinoć održana dodjela Zlatne lopte, a pobjednik po šesti put u svojoj karijeri je Lionel Messi.

France Football je po 64. put u historiji organizovao ceremoniju Zlatne lopte, a ovaj put čast da bude voditelj pripala je legendarnom napadaču Dideru Drogbi koji je odradio jako dobar posao.

Drogba se jako dobro snašao u ulozi voditelja i svojim komentarima učinio je ovu ceremoniju dosta zanimljivijom. No, u centru pažnje se našao trenutak kada je na binu izašao Kylian Mbappe.

Napadač PSG-a nije ni slutio da Drogba za njega ima posebno iznenađenje. Bivši napadač Chelseaja saznao je da je prije deset godina obećao Mbappeu da će se fotografisati s njim, ali se to nije desilo i Drogba je odlučio to da ispravi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prije deset godina prišao mi je jedan dječak koji je želio da se fotografiše sa mnom. Obećao sam mu da ćemo to uraditi nakon utakmice, ali na kraju sam ga odbio jer je to bila ona utakmica protiv Barcelone 2009. godine kada smo sramotno pokradeni. Bio sam itekako iznerviran i nisam pristao da stanem i fotografišem se s njim. Tek kasnije sam saznao da je to bio Kylian i sada je došlo vrijeme da ispunim obećanje koje sam mu dao", rekao je Drogba.

Top Komentari

Adnanos
hahaha dobra nema sta
2 0
tbra
Sta se ova uvalila u sliku, nebitna karika skroz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi