Druga liga FBiH - Centar: Mehanović najefikasniji, prate ga Ljuca i Sarajkić

Lista strijelaca

Druga liga FBiH - Centar: Mehanović najefikasniji, prate ga Ljuca i Sarajkić

E. Škorić

Goražde i Borac iz Jelaha bore se za prvo mjesto u Drugoj ligi FBiH - grupa Centar i nakon 25 kola dijeli ih jedan bod.

Goražde je vodeće s 54 boda, bod manje ima Borac iz Jelaha, a onda slijede Radnik Hadžići s 41 bodom, dok Moševac ima 40.

Sedin Ljuca predvodi Goražde sa 16 pogodaka, no on nije najbolji strijelac prvenstva, budući da Fijad Mehanović iz Ilijaša na kontu ima 19 pogodaka i sve je bliže tituli najboljeg strijelca.

Senad Sarajkić, igrač Famosa, postigao je 15 pogodaka, Edin Korjenić iz Goražda ima 12, a toliko je zabio i Vlado Lučić iz Žepča.

Dvocifren broj pogodaka postigli su još Aldin Behtić (Pobjeda Tešanjka), Muamer Gagula (Radnik Hadžići), Nudžeim Imamović (Natron Maglaj), Mudrov Vedad (Borac Jelah).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Oni su dali po 11, a po 10 imaju Edin Husaković iz Borac Jelaha, te Besim Kolić iz zeničkog Rudara.

Lista strijelaca Druge lige FBiH - grupa Centar:
19 - Fijad Mehanović (Ilijaš)
16 - Sedin Ljuca (Goražde)
15 - Senad Sarajkić (Famos)
13 - Eldin Korjenić (Goražde)
12 - Adis Korjenić (Azot)
12 - Vlado Lučić (Žepče)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi