Drugi napadač na Kolašinca i Ozila priznao krivicu i objasnio šta je bila meta napada
Kolašinac i Ozil su ovog ljeta bili meta dvojice napadača

Dvojica napadača će uskoro saznati i svoje kazne

Drugi napadač na Kolašinca i Ozila priznao krivicu i objasnio šta je bila meta napada

S. Pašalić

Sead Kolašinac i Mesut Ozil su se ovog ljeta našli u nimalo bezazlenoj situaciji.

Naime, dvojica napadača su presrela igrače Arsenala, a Kolašinac je odlučio da im se suprostavi iako su imali nož u ruci, ali se sve na kraju dobro završilo.

Ozil i Kolašinac nakon toga neko vrijeme čak nisu igrali i rijetko su izlazili iz kuće jer su smatrali da su i dalje u opasnosti, te su mislili da i neke kriminalne grupe stoje iza svega.

Ipak, danas se na sudu izjašnjavao i drugi napadač koji je uhvaćen te je priznao da je bilo samo riječ o pljački koja nije išla po planu, a satovi dvojice igrača Arsenala su bili meta.

Jordan Northover (26) priznao je krivicu na sudu zbog pokušaja pljačke, a nešto ranije Ashley Smith (30) je također potvrdio svoju ulogu u cijelom događaju. Dvojica napadača će u narednom periodu saznati i svoju kaznu.

Ozil je nedavno u jednom razgovoru opisao cijeli događaj.

"Seadova je reakcija bila stvarno, jako hrabra jer je napao jednog od napadača. Drugi je bio ispred mog automobila na njegovom mopedu, tako da nisam mogao voziti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bili smo nedavno vjenčani i uplašio sam se zbog svoje žene. Bila sam uplašena zbog Seada. Nisam razmišljao o sebi Brinuo sam se hoće li otvoriti vrata moje žene i pokušali su, pa sam posegnuo preko nje da ih zatvorim."

"Počeo sam voziti, ali oni su nas slijedili. Vozio sam vrlo brzo, ali nastavili su se približavati na mopedu. Pokušao sam pomaknuti auto, blokirati ih, pobjeći, ali svaki put bi bili tamo. Moja se žena jako uplašila."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
pa sto nisi zvao policiju usporio da prodju ispred dzipa i pregazio ih i njih i motor...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi