Drugi tim Slobode se nije proslavio u Mionici

Prijateljska utakmica

Drugi tim Slobode se nije proslavio u Mionici

U sklopu priprema za drugi dio sezone danas su u Mionici prijateljski meč odigrali Bosna i Sloboda.

Bio je to meč u kojem je Slobodin trener Mile Lazarević priliku dao rezervistima, ali crno-crveni se nisu proslavili u Mionici i na kraju su izgubili s visokih 5:1.

Domaći sastav je u potpunosti nadigrao drugi tim Slobode i već na poluvremenu je imao prednost od 2:0 zahvaljujući golovima Hasanbašića i Doljančića.

Do kraja utakmice mrežu Slobode pogađali su još Đedović i po dva puta Isanović, dok je jedini gol za crveno-crne bio djelo novajlije Mujagića.

Prijateljska utakmica:

Bosna - Sloboda 5:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bosna: Prljača, N. Đonlić, A. Đonlić, Ćeskinović, Nuhanović, Bijelić, Omeragić, Doljančić, Unkić, Isanović, Hasanbašić. Još su igrali: Numanović, Delić, Đedović i Lukić.

Sloboda: Burilo, Muratović, Devedžić, Kovačić, Batar, Hodžić, Prutina, Halilović, Nišić, Buljić, Mujagić. Još su igrali: Ramčilović, Dodig i Karić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
i ova sloboda baksuz ekipa, naletise na mionicu...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi