Društvene mreže ne praštaju: Kepa ima 'novi' profil na Wikipediji!

Odmah su mu promijenili profil

Društvene mreže ne praštaju: Kepa ima 'novi' profil na Wikipediji!

Španski golman Kepa Arrizabalaga dobio je 'novi' profil na Wikipediji nakon utakmice Chelsea - Manchester City.

O njemu trenutno priča čitav fudbalski svijet obzirom da je pred kraj drugog produžetka finala Liga kupa odbio izaći iz igre.

Trener Maurizio Sarri je htio na teren ubaciti Caballera umjesto njega, ali Kepa nije htio napustiti teren govoreći da nije povrijeđen.

Nakon meča Kepa je dobio i 'novi' profil na Wikipediji. Naime, šaljivđije su odlučile da promijene jedan detalj u njegovoj biografiji, pa na mjestu gdje treba stajati koju poziciju igra piše - trener/igrač.

U donjem dijelu, gdje se traži broj koji nosi Kepa na dresu, osim broja 1, piše i to da je bio menadžer Chelseaja u finalu Liga kupa 2019. godine.

Naravno, sve je to vrlo brzo ispravljeno na Wikipediji i vraćeno u normalu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosa1946
Jedan "novinar" piše "šalivđije"...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi