Što će ti traka? Čovjek je kapiten, a ne zna šta se dešavalo na terenu!

Cesar Azpilicueta nakon meča

Što će ti traka? Čovjek je kapiten, a ne zna šta se dešavalo na terenu!

Midhat Šljivak

Cesar Azpilicueta dao je nevjerovatnu izjavu nakon meča Liga kupa između Chelseaja i Manchester Cityja.

Iako je nosio kapitensku traku, nije znao šta se dešava na terenu u trenucima kada je Kepa Arrizabalaga odbio da siđe sa gola pred penal seriju.

Španski golman je podigao dosta prašine. Menadžer Maurizio Sarri je poludio nakon toga, a Azpilicueta je imao nevjerovato objašnjenje.

"Ne znam. Bio sam na drugoj strani terena. Tako ne moogu ništa komentarisati", rekao je hladno kapiten Chelseaja.

Zaista je nevjerovatno da jedan kapiten ovako nešto kaže, jer bi upravo on trebao da najviše razgovara sa saigračima na terenu.

"Kepa bi trebao dobiti otkaz, a ne Sarri - On je sramota"

Veliku prašinu podigao je španski golman Kepa Arrizabalaga nakon što je odbio da napusti igru pred penal seriju.

Menadžer Maurizio Sarri je odlučio da u igru uvede Willyja Caballera, ali je Kepa odbio da napusti meč.

Na kraju je Chelsea poražen, a nekadašnji napadač londonskog tima Chris Sutton u razgovoru za BBC tvrdi da bi Španac trebao dobiti otkaz.

"Kepa više ne bi smio igrati za Chelsea. Ovo bi mu trebala biti posljednja utakmica u dresu Chelseaja. On je sramota. Nikad nisam vidio ovako nešto", rekao je Sutton, te je dodao:

"Da sam na Sarrijevom mjestu otišao bih. Ne može dopustiti ovakvo poniženje. Zašto igrači nisu izbacili Kepu? On bi trebao biti otpušten, a ne Sarri"; istakao je Sutton.

Šta će se na kraju desiti vidjećemo u narednim danima...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
Koga briga sta Sutton misli ili kaze!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi