Juninho, pa Luka Juričić

Preokret Pyunika

Juninho, pa Luka Juričić

E. Ganibegović

U ovim momentima revanš utakmicu drugog pretkola Lige prvaka u Luksemburgu igraju Dudelange i Pyunik.

Nakon što je prvak Luksemburga u prvoj utakmici slavio s 0:1, dobro je krenuo i u ovaj susret i poveo preko Hassana u 21. minuti.

Tri minute kasnije izjednačenje gostima iz Armenije donosi brazilski defanzivac Juninho, a na otvaranju drugog dijela trener Pyunika pravi sjajnu stvar.

U igru je umjesto Uroša Nenadovića, inače asistenta kod prvog gola, ubacio bh. napadača Luku Juričića i to mu se isplatilo već nakon osam minuta igre u nastavku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bivši napadač Željezničara donio je preokret armenskoj ekipi i ako do kraja ovako ostane, gledat ćemo produžetke na Jos Nosbaum stadionu. 

Do kraja je ostalo još oko 25 minuta i sudijska nadoknada. 

Top Komentari

Szalai1
Kakvi produzeci ljudi prosli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije