Dudić bez četvorice, ali optimista: Probaćemo naći mane Radnika

GOŠK danas putuje u Bijeljinu

Dudić bez četvorice, ali optimista: Probaćemo naći mane Radnika

Samir Mlaćo

Uoči reprezentativne pauze GOŠK će put Bijeljine. Već danas ekspedicija Gabeljana kreće na put, a sutrašnji meč igra se od 17 sati. 

Feđu Dudića brinu povrede i kartoni. Povrijeđeni su Vego, Vidmar i Grvala, iskusni Ćolić ima tri žuta kartona, ali ipak vjeruje da će moći sastaviti respektabilnu momčad.

"Problem su posebno te bočne pozicije. Dobro bi nam došao pozitivan rezultat pred odlazak na pauzu, a to je svakako sve osim poraza. Radnik dobro poznajem, dobro su vođeni Mladenom Žižovićem, on je trenutno najdugovječniji trener u Pl i samim tim ima najbolji uvid u ekipu. Veliki broj igrača je dugo tu, dobro se poznaju, ali mi ćemo probati da nađemo i iskoristimo njihove mane", jasan je Dudić u razgovora za SportSport.ba.

Pauza će, priznaje, dobro doći njegovom timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima tu i umora, ekipa treba da se osvježi. Imali smo dosta utakmica u zadnje vrijeme, taman ćemo se poslije pauze kompletirati. Vego već trenira, nakon pauze će biti u puno pogonu, vratit će se i Grvala te Vidmar, a pauzu ćemo iskoristiti za igranje na turniru u Vinjanima", dodao je Dudić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi