Dudić iscrpljen, Mustafa Kodro vodi ekipu FK Velež u Banjaluci?

Još uvijek nije jasno da li će šef struke Mostaraca biti na svom mjestu kraj terena

Dudić iscrpljen, Mustafa Kodro vodi ekipu FK Velež u Banjaluci?

Nakon što je u prošlom kolu na svom terenu savladao ove sezone sjajni Tuzla City, Velež će u okviru 11. kola Premijer lige BiH gostovati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Željet će Rođeni protiv Borca nastaviti seriju pobjeda, ali će svakako imati težak zadatak protiv nezgodnih Banjalučana - koji žele prekinuti niz od tri meča bez trijumfa.

Nisu dobre vijesti za Velež ni činjenica da na Gradskom stadionu u Banjaluci utakmicu možda ekipu neće voditi šef struke Feđa Dudić.

Naime, Dudić je zbog iscrpljenosti primoran odmoriti. Ipak, strateg Mostaraca želi "stisnuti zude", putovati sa ekipom i voditi meč protiv Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko Dudić ipak ne bude u stanju, u Banjaluci bi ekipu Veleža trebao voditi pomoćnik Mustafa Kodro.

Utakmica Borac - Velež zakazana je u nedjelju u 17:00h.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
FK Vrapcic
1 7
Alpasinacxx
Husref prvo pauzira zbog kartona, Pa Dudić zbog iscrpljenosti. Legendarni smo :)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi