Dogovor pao - Feđa Dudić ostaje u Kragujevcu!

Nakon historijskog uspjeha

Dogovor pao - Feđa Dudić ostaje u Kragujevcu! · Zvanično

Esmer Oštraković

Feđa Dudić ostvario je veliki rezultat sa Radničkim iz Kragujevca jer je izborio Evropu za narednu sezonu.

Ovo je ujedno historijski uspjeh kluba, a sinoć su imali šansu da izbore četvrto mjesto i samim tim igraju pretkolo Evropske lige.

Nakon što su sinoć proslavili veliki uspjeh koji je napravljen bilo je jasno da će već danas Dudić sjesti za pregovarački stol sa čelnicima Radničkog.

On je imao ugovor do kraja sezone, ali nakon današnjih pregovora dogovorena je saradnja na još jednu godinu.

Tako će Feđa Dudić i naredne sezone ostati u Kragujevcu sa kojim će pokušati ponoviti sjajan rezultat koji je napravio ove sezone, ali i probati napraviti nešto u Evropi.

Oglasi

Obostrana želja za nastavkom saradnje je postojala, tako da je do dogovora u pricipu došlo dosta lako.

Kada je stigao na klupu Radničkog sa pomoćnikom Jahićem, Kragujevčani su bili posljednjeplasirana momčad. 'Probudili' su bh. treneri ekipu i napravili pravu senzaciju.

Kada je riječ o jučerašnjoj utakmici protiv Partizana imao je tim Feđe Dudića prednost protiv Partizana, ali su je na kraju uspjeli prokockati.

Naime, do posljednjih petnaest minuta utakmice prednost Radničkog bila je 2:0, ali onda su se "raspali".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iskoristili su to fudbaleri Partizana, te su došli do 2:2, a obzirom da je Vojvodina na svom terenu savladala Mladost iz Lučana oni su završili na četvrtom mjestu.

Dudićev tim će u pretkolo Konferencijske lige.

Top Komentari

user1711032161
Popustite nas molim vas sa tim dudicem i 4 mjestom u najkorumpiraniranoj ligi u Evropi pa vucic im odredjuje ko je prvi ko ide u Evropu ko ispada hahahahaha to je najveca cirkus liga ta liga u srbiji
1 2
Convict
Tu ti i jest mjesto majstore kakvo Sarajevo kakvi bakraci samo naprijed Duda.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi