Dudić dao komentar na derbi i otkrio loše vijesti pred gostovanje na Grbavici

Press konferencija

Dudić dao komentar na derbi i otkrio loše vijesti pred gostovanje na Grbavici

H. Zilić

Velež je u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige BiH u gradskom derbiju poražen od Zrinjskog rezultatom 2:1.

Nakon meča na press konferenciji medijima se obratio trener Rođenih Feđa Dudić koji je dao svoje viđenje utakmice.

"Čestitam Zrinjskom. Svi golovi su pali kao plod grešaka. Sredinom prvog poluvremena smo nekako izgubili igru. Zrinjski je poveo, ali vratili smo se na vrijeme. I drugo poluvrijeme kada je slutilo da će biti remi, ne otklonimo jednu situaciju, Bilbija iskoristi", rekao je Dudić zatim dodao:

"Nemamo puno vremena za analizu, moramo se spremati već za naredni meč."

O povredi Brandaa?

"Trebali smo na vrijeme reagovati nakon povrede. Nastavljena je utakmica, bio je faul i zbog prekida primimo gol, opet pogrešno postavljanje nakon prekida."

Posjed lopte je izostao.

"Veležu je nedostajao posjed lopte po kojem smo poznati. Zrinjski je visoko izlazio, tražio pritisak. Nismo se pripremali da igramo tako utkamicu, ali i protivnik se pitao, odradio je ono što im treba."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Težak raspored za Velež.

"Ovaj raspored je težak, da smo birali najgori, ovaj bi izabrali. Očekuju nas sve klubovi koji se bore za Evropu. Ostali smo bez Brandaa neće igrati na Grbavici, Ovčina ima žute."

Top Komentari

velez mo
FERGUSONE IDEMO DALJE,NISMO MOGLI DANAS PROTIV KALJANCA,LIK JE ZA ZATVORA,OD 10 FAULOVA ISPRED NASEG SESNESTERCA MOZDA SU 2 BILA,RAZVIJAMO NAPAD ONI LAKTAJU,SAKETAJU ON NISTA,NJIHOV IGRAC JESMO LI MU PRISLI FAUL,OVAJ JE GORI OD GIGOVICA,I SAD OSTAJEM PRI STAVU DA JE BILO POSTENO SUĐENJE DA BI GLAT DOBILI,BOLJI SMO OD NJIH
14 17
SonPen1946
FK Idol Nacije na aparatima!
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije