15

Komentari (15)

balunv
Tradicija je tu da se prekine. Sretno RODENI !!
user1593509319
Daj malo nas postedite ovoga ljakse dudica dosta ba vise dudica , nalica , zizovica , crnogoraca ...... dosta vise
Pikachu11
mostar12345
mrzitelji veleza pisite sta hocete,mi imamo svoj cilj,i lagano korak po korak ostvarujemo ga
007
Jeli realno da ovaj covjek ovoliko lupa gluposti? kao da trenira Želju ili Sarajevo a ne jedan Velež, cuj ocekuje otvorenu i kvalitetnu igru jer obje ekipe hoće da igraju i teže nadigravanju, koga je Velež to nadigrao i "razvalio" na terenu od kada su usli u ligu? dovoljno pogledati postavku igre ovog kvazi trenera na Grbavici gdje ih je Željo prosuo ko džak riže, mahaslo slejački trener koji voli da lupa i daje megalomanske izjave a pokrica za to nigdje
Uranija
Protiv želje su dva gola primili iz kontre, gostujuća ekipa došla da igra a ne da se brani, ali ti to ne možeš skontati. Protiv lažnih Mostaraca su odigrali odlično, sasvim zasluženo pobijedili.
Starmo1922
Pogledaj izvjestaj Amara Osima prije ove zadnje utakmice sta je govorio o Veležu! Hvala dovidjenja.(Cuj ko da trenira Sarajevo ili Zeljo)
nemozetako
Razvalio prosle godine Zelju na nasem terenu. Znaci rasuo, cnerkanovci nisu znali nikako na koju ce stranu?
nemozetako
ja jbt ko zeljo neko bitan, 99% titula kupljene na celu sa osimom. ove godine isto spremaju, vidi se kako se sudi njima u prva dva kola cccc
VelikiMislilac
Dena33
MCetin99
Legeno ako je to tako sve kupljeno onda bolje za vas lakse je tuzit FIFI i UEFI pa da im uzmu titule i izbace u zadnji rang, a ako je iko imao kriminalno sudjenje prva dva kola, to je Sarajevo . Ja bih pogledao prije utakmice Zelje i Sarajeva pa tek onda komentarisao sudjenje. Nije problem ni Velez i Duda, naprotiv gotvini su imaju tradiciju, historiju, ime ali upravo radi takvih debila koji ma je kriv HAHAHAHA AMAR I SUDIJE vas i mrzi raja, upravo zbog vas koji bi preko noci iz federalne lige u Europu. Ne ide to tako jarane Velez na ZALOST jos nije usao ni u top 5 klubova trenutno i nece jos par godina sigunro zavrsiti u top 5 timova, trebaju se neke stvari posloziti. Pozdrav i samnji malo druze sa tim sudijama i Zeljeznicarem smarate vec godina, kad je sve nastimano skupi dokaze i tuz, lp drug.
nemozetako
kad tvoji drugovi mogu vec mjesecima srati po Velezu omalovazavati i gluposti pisati mogu i ja kontra Zelje pa da vidimo kome ce prije dosaditi. Sve najbolje drug
JointUnion87
Pa da kupujemo titule kupili bi valjda jednu od 2013 u p.m.? Pet sezona završavamo na drugom mjestu, ispuštamo gotovo sigurne titule iz ruku. O čemu sereš više?
Breba
007 E jesi stručnjak u p.m. Popusti Velež i nazad u svoju kućaru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.