Dudić zna gdje je Široki najopasniji, svjestan i tradicije koja ne ide u prilog Veležu

S trenerom Veleža pred sutrašnji meč

Dudić zna gdje je Široki najopasniji, svjestan i tradicije koja ne ide u prilog Veležu

Nema vremena za slavlje u redovima FK Velež. Gradski derbi je apsolviran, a pred Rođenim je već sutra novi ispit. 

Mostarski tim gostuje na Pecari kod Širokog koji je sjajno ušao u sezonu i uz Borac i Radnik jedini ima dvije pobjede.

Istina, pobjeda protiv Zrinjskog podigla je samopouzdanje Mostarcima koji na Pecaru kreću da se nadigravaju sa Širokobriježanima. Trener Veleža pred sutrašnju utakmicu za SportSport.ba kaže slijedeće:

"Očekujem jednu otvorenu i kvalitetnu utakmice jer obje ekipe hoće da igraju i teže nadigravanju", kaže Dudić i dodaje:

"Široki Brijeg kao ekipu jako cijenimo i poštujemo. U prva dva kola pokazali su svoj kvalitet ostvarivši dvije pobjede. Imaju dosta mladu ekipu koja dosta trči i jako je nezgodna u tranziciji. Jurilj je trenutno iskočio u prvi plan ali njihova najveća snaga je desna strana gdje su dva izvrsna igrača Cipetić i Ćorić. Mi i pored toga što igramo protiv kvalitetne ekipe igramo i protiv neugodne tradicije koju Velež ima na Pecari. Nakon pobjede nad Zrinjskim potrošili smo se dosta fizički i psihički, ali smo se sigurno napunili samopouzdanjem i na krilima toga idemo u Široki po pozitivan rezultat. Svi igrači su u konkurenciji za utakmicu izuzev od ranije povrijeđenih Hasanovića i Behrama, kao i Radovića koji još nije dobio potrebne papire za nastup", kazao je Dudić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Širokog i Veleža igra se sutra u 19h na stadionu Pecara.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

007
Jeli realno da ovaj covjek ovoliko lupa gluposti? kao da trenira Želju ili Sarajevo a ne jedan Velež, cuj ocekuje otvorenu i kvalitetnu igru jer obje ekipe hoće da igraju i teže nadigravanju, koga je Velež to nadigrao i "razvalio" na terenu od kada su usli u ligu? dovoljno pogledati postavku igre ovog kvazi trenera na Grbavici gdje ih je Željo prosuo ko džak riže, mahaslo slejački trener koji voli da lupa i daje megalomanske izjave a pokrica za to nigdje
4 25
user1593509319
Daj malo nas postedite ovoga ljakse dudica dosta ba vise dudica , nalica , zizovica , crnogoraca ...... dosta vise
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi