Duel Sloge i Sarajeva, ipak, još uvijek nije odgođen za novi termin

Danas se očekuje zvanična odluka

Duel Sloge i Sarajeva, ipak, još uvijek nije odgođen za novi termin

S. Mlaćo

U srijedu se trebao igrati prvi meč polufinala Kupa naše zemlje izeđu Sloge i FK Sarajevo.

Iz Sloge su za SportSport.ba. kazali da su poslali zahtjev za odgodu meča, s obzirom da se u srijedu igraju svi susreti 21. kola Prve lige RS.

"Prvi susret je odgođen za 10. april, dok se revanš igra 17. aprila", kazao je trener Sloge Dragan Mičić za SportSport.ba.

Izvora blizak NS BiH tvrdi za SportSport.ba da utakmica još uvijek odgođena.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Istina je da su iz Sloge uputili zahtjev, no svakako da se tu pita i Sarajevo, odnosno i oni bi trebali dati saglasnost. Mislim da će sve u toku dana biti službeno", istakao je naš izvor.

Da li će susret ipak biti odigran 3. aprila, kako je prvobitno bilo planirano, ostaje da vidimo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Reprezentativac
Non sense, zamisli, ako NFS BiH udovolji Slozi, to je bruka i sramota! Da se KUP BiH podredi ligi manjeg entiteta, super su oni to zamislili... Nebi me cudilo da ljudi iz saveza i pristanu na ovakvu glupost i po ko zna koji put prostru BiH pod noge...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi