Duff: Henryjeva ruka? I ja bih napravio isto
FOTO: EPA

Javio se nakon sedam godina

Duff: Henryjeva ruka? I ja bih napravio isto

Damien Duff prisjetio se utakmice u kojoj je Thierry Henry rukometom u 103. minuti zabio gol Irskoj. 

Svojim pogotkom u utakmici baraža Henry je ujedno izbacio Irsku s liste putnika sa Svjetsko prvenstvo, a premda su ga mnogi osuđivali, jedan od aktera tog meča Damien Duff izjavio je da bi uradio isto što i Francuz.

"Nevjerovatno je da se neko s tim može izvući danas, ali i ja bih jednako postupio da sam imao priliku. On je igrao igru i to je to. Nemam problema s njim", izjavio je Duff u razgovoru za 442.

Duff, koji je svojevremeno bio član Blackburna, Chelseaja, Newcastlea i Fulhama, posljednje utakmice karijere je odigrao za Shamrock Roverse.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti