Dugogodišnji predsjednik napustio Arsenal

Poželjeli mu sve najbolje

Dugogodišnji predsjednik napustio Arsenal

S. Mlaćo
Teme:

Nakon 15 godina u klubu Arsenal je ostao bez nekadašnjeg predsjednika, kasnije člana Upravnog odbora Chipsa Keswicka.

Keswick je sedam godina bio na funkciji prdsjednika kluba, a ukupno 15 kao član Upravnog odbora, a sada je odlučio da ode u penziju.

"Klub ostaje u sigurnim rukama. Znam da će se Arsenal snažno izvući iz cijele situacije", kazao je Keswick britanskim medijima, te dodao.

"Bila mi je čast biti predsjednik ovog fudbalskog kluba. Arsenal je oduvijek imao posebno mjesto u mom životu i tako će ostati i u budućnosti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz Arsenala su se zahvalili njemu na svemu što je učinio za klub, prije svega velikom poslovnom znanju i iskustvu koje je u kombinaciji sa ljubavlju prema klubu predočio u uspješan rezultat u radu.

"Uvijek će biti dobrodošao na naš stadion kada se vratimo na utakmice".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dr.GazijAga
Treba napomenuti da je za vrijeme koje je on proveo u 56SENAL-u, klub osvojio O (NULA) BITNIH TROFEJA, ukljucujuci i EVROPSKE..ne osvrci se SINE..
0 6
opasni_medo
ne osvrci se GAYija rece medo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi