Duh Lorisa Kariusa ušao u golmana Urugvaja

Neshvatljivo zaista

Duh Lorisa Kariusa ušao u golmana Urugvaja

S. Grebović

U sklopu kvalifikacija za Olimpijske igre sinoć su snage odmjerile U23 selekcije Brazila i Urugvaja, a susret je završen rezultatom 1:1.

U finalnoj grupi kvalifikacija za plasman na Olimpijske igre u Tokiju narednog ljeta igraju Brazil, Argentina, Urugvaj i Kolumbija, a plasman će osigurati prve dvije ekipe.

Urugvajce je u 35. minuti u vodstvo doveo Manuel Ugarte, da bi se pet minuta kasnije dogodila jedna krajnje bizarna situacija koja je kulminirala golom.

Čuvar mreže Urugvajaca, Ignacio De Arruabarrena je uhvatio loptu nakon pokušaja glavom jednog igrača Brazila i, na samo njemu znan način, ista je završila u mreži za poravnanje rezultata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogledajte...

Top Komentari

Nele.
Sta mu bi?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi