Đukić ipak nije dobio otkaz na klupi Partizana

Za sada...

Đukić ipak nije dobio otkaz na klupi Partizana

Iako su pojedini srbijanski mediji danas prenijeli vijest da je Miroslav Đukić dobio otkaz na mjestu trenera Partizana, generalno direktor "crno-bijelih" Miloš Vazura je sada demantovao takve navode.

Naime, vijesti o Đukićevom otkazu dolaze samo nekoliko dana nakon osvajanja Kupa Srbije, a navodno je do ovakve odluke Upravnog odbora došlo i zbog Đukićevih ne baš pozitivnih izjava na račun predsjednika Partizana i njegovog sina.

Ipak, Tanjug prenosi da Đukić nije dobio otkaz, a treba istaći da ovo nije prvi put ove sezone da su se pojavile takve špekulacije.

"Upravni odbor je dobio analizu sportskog sektora i za sada Đukić ostaje. Nije se glasalo o njegovom povjerenju, Đukić je trener Partizana i ima ugovor još godinu dana", izjavio je Vazura za Tanjug.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, Partizan je pod Đukićevom trenerskom palicom "prezimio" u Evropi prvi put nakon 13 godina, a prije nekoliko dana je odveo crno-bijele do trofeja Kupa Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi