Duljević dobio crveni karton pa psovao sucu

Bh. fudbaler isključen protiv Sandhausena

Duljević dobio crveni karton pa psovao sucu

Bh. reprezentativac Haris Duljević neće po dobrom pamtiti utakmicu protiv Sandhausena, u kojoj je njegov Dynamo izgubio rezultatom 1:0.

Osim po porazu, Duljeviću će današnji meč 20. kola ostati upamćen i po prvom crvenom kartonu u dresu njemačkog drugoligaša, a isključenje je zaradio u 54. minuti nakon što je dobio drugi žuti karton zbog prekršaja.

Kod drugog starta, Duljević je također dobio udarac a nakon što se podigao na noge, sudac mu je pokazao crveni karton što je naljutilo bivšeg fudbalera Sarajeva.

Imao je Duljević svašta da kaže glavnom sucu utakmice, a incident je spriječen nakon intervencije stručnog štaba i njegovih saigrača iz Dresdena.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Inače, Dynamo je jedini gol na utakmici primio u 80. minuti kada je Linsmayer pogodio za minimalan trijumf Sandhausena.

Top Komentari

topalovic
Jeli ovo onaj Drljevic sto je u Bratstvu igro?
1 5
Gvardiola
Kakav komad neotesanog seljačine hahaha
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi