Navijači "ludi" za Duljevićem: Isprintala sam njegovo ime na dresu
Foto: Twitter.com/DynamoDresden

Simpatizeri Dynamo Dresdena oduševljeni nekadašnjim fudbalerom Sarajeva

Navijači "ludi" za Duljevićem: Isprintala sam njegovo ime na dresu

Ekipa Dynamo Dresdena trenutno boravi na jugu Španije, u Marbelji, gdje se priprema za nastavak sezone u njemačkoj Cvajti.

A gdje ide Dynamo Dresden, idu i vjerni navijači ove ekipe, pa se tako veliki broj simpatizera "crno-žutih" nalazi i u Marbelji gdje bodre svoje miljenike u pripremnim susretima.

U Marbelji je bila i novinarska ekipa portala Sportbuzzer.de, koja je razgovarala se prisutnim navijačima Dresdena.

Nezaobilazno pitanje za navijače je bilo i ono o najboljim pojačanjima i omiljenim igračima u ekipi.
Većina ispitanih navijača nije imala dilemu, "zlata vrijedno pojačanje Dynama je Haris Duljević".

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

"Duljević je oktrovljenje prvog dijela sezone. Taj momak je za nas zlata vrijedan", istakao je jedan od navijača Lutz, dok se sa njim slaže i 51-godišnja fizioterapeutkinja i vjerna navijačica Dynama Doreen Hertel:
"On je moj omiljeni igrač, isprintala sam njegovo ime na dresu. Sretna sam što je potpisao za Dynamo. Sviđa mi se njegova igra na lijevom krilu, njegov nepredvidivi stil igre. Ima sve, nadam se da će dugo ostati kod nas".

Top Komentari

topalovic
A bjezi novinaru propali i ti ti i taj propali igrac Dujevic
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi