Duljević i društvo razočarani nakon što se oglasio PSG

Neymar neće igrati protiv Dresdena

Duljević i društvo razočarani nakon što se oglasio PSG

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar izazvao je veliki skandal jer se nije htio pojaviti na početku priprema PSG-a.

Parižani su u ponedjeljak odradili ljekarske preglede i počeli pripreme za novu sezonu, a na okupljanju se nije pojavio Neymar. Naravno, odmah su se pojavile špekulacije da sigurno napušta klub i vraća se u Barcelonu.

No, čelnici PSG-a neće mu sigurno tek tako preći preko veoma neprofesionalnog poteza i Neymar će biti kažnjen najvjerovatnije novčano. Brazilac bi se trebao pridružiti u ponedjeljak, a već sada se zna da neće igrati prvu pripremnu utakmicu.

PSG prvi pripremni meč igra 16. jula protiv Dynamo Dresdena za koji nastupa bh. reprezentativac Haris Duljević. Međutim, za ovaj meč Neymar neće biti spreman, a s obzirom da pregovori Barce i PSG-a još uvijek traju ne bi bilo iznenađenje da u narednim danima napusti Park Prinčeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti