Poznato je koliko PSG želi dobiti za Neymara i vijesti nisu uopšte dobre za Barcelonu
Neymar se želi vratiti u Barcelonu

Brazilac želi napustiti francuski klub

Poznato je koliko PSG želi dobiti za Neymara i vijesti nisu uopšte dobre za Barcelonu

S. Pašalić

Već dugo traju špekulacije oko transfera Neymara, ali stvari se trenutno nisu pomakle s mjesta.

Brazilac je 2017. godine u rekordnom transferu od 222 miliona eura prešao iz Barcelone u PSG, a upravo je tu cifru sada francuski klub želi dobiti.

Neymar je prošle sezone imao problema sa povredama zbog čega nije igrao veći dio drugog dijela sezone, a nakon toga je izrazio svoju želju da napusti Pariz i vrati se na Camp Nou.

Ubrzo je došao u sukob i sa čelnim ljudima kluba, a jučer se nije pojavio ni na pripremama ovog kluba.

Barcelona je pokušavala uključiti u njegov transfer Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea, ali francuski klub nije pristajao na te opcije.

Ipak, ukoliko Barcelona ponudi Ivana Rakitića plus određenu sumu novca, možda bi PSG i pristao na tu ponudu s obzirom da ga je prošlog ljeta htio dovesti u svoje redove.

Očekuje se da tek u narednim sedmicama krenu ozbiljniji pregovori, a do tada će Barcelona mora pokušati prodati neke igrače kako bi dovela Neymara, jer je očigledno da PSG neće popustiti što se tiče tražene sume za Brazilca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi