Problemi za Bajevića: Haris Duljević pozitivan na koronavirus

Jučer se testirao

Problemi za Bajevića: Haris Duljević pozitivan na koronavirus

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine naredne sedmice igra meč polufinala baraža za Evropsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske.

Zmajevi će 8. oktobra na Grbavici ugostiti Sjevernu Irsku, a nakon ove utakmice očekuju nas dva susreta Lige nacija protiv Holandije i Poljske.

Selektor našeg tima Dušan Bajević saopštio je prije nekoliko dana spisak za ove utakmice, te se našao u problemima. Prvo je zbog povrede dolazak otkazao Ermin Bičakčić, a sada je jasno da neće biti ni Harisa Duljevića.

Naime, francuski mediji objavili su danas da je Duljević pozitivan na koronavirus, te da se nalazi u samoizolaciji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Duljević je testiran jučer i nalazi je bio pozitivan, što znači da će bh. igrač provesti najmanje deset dana u samoizolaciji. Također, Duljević neće biti u konkurenciji za mečeve Zmajeva, te će Bajević morati ponovo nekoga naknadno pozvati.

Top Komentari

JointUnion87
Pojačanje za repku.
12 2
BetonskiMozgovi
Problem ste vi novinari, koji opravdavate poziv igračima tipa Duljevića, a ima ih takvih hrpa u reprezentaciji. Lik zadnji put odigrao kako treba prije 42 godine..
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi