Jedan od najboljih na terenu

Duljević: Ne smijemo se vaditi na teren, život ide dalje

Haris Duljević je večeras bio jedan od najboljih u našoj reprezentaciji.

 Dojučerašnji kapiten FK Sarajevo, trenutno član Dynamo Dresdena, bio je veoma agilan i zaradio zaslužene aplauze navijača na Grbavici, gdje ranije baš i nije bio omiljen.

Nakon poraza koji nam je uništio snove o Svjetskom prvenstvu, dao je svoje viđenje susreta.

"Teška utakmica, teren je bio u kriminalnom stanju. Kakav je bio nama, takav je i njima i na to se ne smijemo vaditi. Žao mi je, nismo imali ni sreće, a dali smo svoj maksimum. Napravili smo velike greške, ali život ide dalje", kazao je Duljević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Čudna utakmica. Vodili smo 2:1, te mislili da to možemo zadržati do kraja. Igrom svojom ne mogu biti zadovoljan kad smo kiksali, ostaje žal", dodao je Duljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi