Razišli se Nimes i Duljević

Sporazumni raskid

Razišli se Nimes i Duljević · Saznajemo

H. Zilić

Bh. reprezentativac Haris Duljević sporazumno se razišao sa francuskim Nimesom saznaje SportSport.ba.

Duljević je u francusku ekipu stigao u julu 2019. godine iz Dynamo Dresdena, a imao je važeći ugovor do 2022. godine.

Prošle sezone je u dresu Nimesa odigrao ukupno 21 utakmicu u svim takmičenjima zabio jedan pogodak i upisao dvije asistencije, a većinu utakmica je ulazio sa klupe za rezervne fudbalere.

Prije odlaska u Dresden, Duljević je nosio dres Olimpika, Čelika, Sarajeva, a za reprezentaciju Bosne i Hercegovine skupio je 25 nastupa i postigao jedan pogodak. Također je za U21 tim naše zemlje odigrao 12 utakmica uz jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trenutna vrijednost Duljevića prema transfermarktu je 800.000 eura, a u narednim danima ćemo saznati gdje će naš fudbaler nastaviti karijeru.

Ovome dodajmo da je jedini pogodak ove sezone Duljević zabio u Kupu Francuske, dok je u Ligue 1 upisao dvije asistencije za ukupno 767 minuta provedenih na terenu.

Top Komentari

_ZIJAGA_
Samo da mi je vidjeti LIKOVE koji kontaju da ce doci u SARAJECO..mi ne mozemo dati redovne plate od 4000KM, a doveli bi lika koji ima vise od 1000000 KM godisnje..sretno DULJA..
3 8
Bordoakapitar
Valjao bi nam Dulja...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi