Haris Duljević odstranjen iz ekipe!

Odluka trenera Pascala Plancquea

Haris Duljević odstranjen iz ekipe!

A. Čaušević

Sluteći prema izvještajima francuskih medija Haris Duljević može početi tražiti novi klub.

Naime, ugledni L'Equipe je danas objavio vijest kako je Duljević odstranjen iz ekipe Nimesa te da trener Pascal Plancque više neće računati na njegove usluge.

Ova odluka je došla dan uoči izuzetno važne utakmice u borbi za opstanak i gostovanje Metzu. Osim Duljevića iz tima je isključen i Nolan Roux.

"Očekujem reakciju i da igrači pokažu stav", kazao je Plancque na press konferenciji u najavi teškog gostovanja.

Šta se krije iza ovakvog poteza može se samo špekulistait jer kada je bio spreman Duljević je uglavnom igrao, ali je u posljednje vrijeme prvenstveno priliku za igru dobijao s klupe.

Plancque je na klupu popularnih Krokodila sjeo u februaru, a u prvom dijelu sezone Duljevića je trenirao Jerome Arpinon koji je smijenjen zbog slabih rezultata.

Bivši fudbaler Sarajava ove sezone ima 20 nastupa u Ligue 1 uz jedan postignut gol, a kako sada stvari stoje čeka ga potraga za novom sredinom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bh. reprezentativac je u francusku ekipu stigao prije skoro dvije godine kada je Dynamu iz Dresedena plaćen milion eura.

Nimes tri kola prije kraja zauzima 19. mjesto na tabeli, a još uvijek ima šansi da izbori play-off za opstanak.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Ma on je maximum za nase lige
19 3
Qwertz1
Nema veze zvat će te u repku ne sekiraj se ?? Begoviću sve džaba ????
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi