Duljević: Poziv Baždarevića je ostvarenje sna

Nije krio oduševljenje

Duljević: Poziv Baždarevića je ostvarenje sna

Bh. selektor Mehmed Baždarević na spisak za predstojeće prijateljske utakmice protiv Luksemburga i Švicarske odlučio je uvrstiti i Harisa Duljevića. 

Fudbaler FK Sarajevo je ranije imao priliku nastupati za omladinske bh. selekcije, a zbog poziva Baždarevića nije krio svoje oduševljenje. 

„Presretan sam, poziv u 'A' reprezentaciju je ostvarenje mog sna. Zahvalan sam selektoru i njegovim pomoćnicima i nadam se da ću svojim radom i zalaganjem opravdati povjerenje. Velika je čast naći svoje ime na spisku sa najboljim igračima iz naše države", kazao je Duljević za stranicu N/FSBiH. 

Duljević vjeruje da će predstojeće provjere dobro poslužiti našem timu.

„Prijateljske utakmice će nam sigurno dobro poslužiti u ovom periodu. Mnogo sam sretan što sam dio naše reprezentacije, a ako bih dobio priliku da upišem i nastup na utakmici, to bi bila samo dodatna nagrada za mene.“

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju vrijedi podsjetiti da će utakmica sa Luksemburgom biti odigrana 25. marta, dok je susret sa Švicarskom na programu 29. marta u Cirihu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi