Duljević: U Finsku dolazim sigurno, a nadam se i u BiH
FOTO - EPA

Duljević: U Finsku dolazim sigurno, a nadam se i u BiH

A. Beganović

Francuska profesionalna liga donijela je odluka da klubovi iz Ligue 1 i Ligue 2 neće puštati igrače na utakmice reprezentacije koje se igraju van Evropske unije zbog pravila sa karantinom.

Upravo ova odluka dovela je pod znak pitanja i nastup Harisa Duljevića za naš nacionalni tim, prije svega na mečevima sa Kostarikom (prijateljski) i Francuskom (kvalifikacije za SP) koji se igraju u Bosni i Hercegovini.

Onaj sa Finskom Duljević može odraditi bez problema, no igrač Nimesa uvjeren je da će biti na raspolaganju novom selektoru Ivaylu Petevu za sve utakmice.

"U Finsku dolazim sto posto, tu nema nikakvih prepreka. No, nadam se da će sve biti u redu i za preostale dvije utakmice. Čekam odluku Vlade u Francuskoj", kratko nam je rekao Duljević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, naša rešrezentacija će kvalifikacije za Mundijal otvoriti 24. marta duelom sa Finskom, tri dana kasnije na domaćem terenu će odigrati prijateljski meč sa Kostarikom, a 31. marta također u našoj domovini na rasporedu je kvalifikacijski duel sa Francuskom.

Promo

Top Komentari

Arnel925
Pa ovaj nije trebao da dobije poziv nikako. Tatar izmislio fudbal za njega.
8 3
TL14
Nemoj ni u Finsku ziv bio..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi